Design Speelgoed en Objecten

Het creëren van nieuwe, speelse producten en concepten met grote ontwerpers is de essentie van Ikonic Toys. De producten moeten kinderen en volwassenen inspireren om buiten de kaders te denken, en de kracht te ervaren van goed design. Het genereren van een ‘parallel universum’ van goed ontworpen speelgoed, naast dat van wat breed verkrijgbaar is, moet de gebruiker aanzetten tot een nieuwe manier van denken.

Ikonic Toys wil nieuwe design-klassiekers creëren, gebruik makend van de creativiteit van eigentijdse ontwerpers om speelse collecties te ontwikkelen die de tand des tijds kunnen weerstaan. Het merk geeft ook om duurzaamheid, maar dan op een manier waarbij de gebruiker een relatie aangaat met het object; waardoor het product niet wordt afgevoerd maar op den duur wordt doorgegeven aan een volgende generatie.
Designers als Floris Hovers, Luca Boscardin, Richard Hutten, Studio Kars + Boom en Joost Swarte ontwerpen voor Ikonic Toys.

De producten van Ikonic Toys worden verkocht in Nederland en daarbuiten, van The Frozen Fountain in Amsterdam tot het Cooper Hewitt Design Museum in New York.

 

Follow us on Instagram!
Real Time Web Analytics
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »