Floris Hovers Houten Dieren nu op Kickstarter

 

De vormen van de dieren zijn teruggebracht naar de absolute essentie, en de combinatie met het sterke kleurgebruik resulteert in een krachtige compositie waar de ontwerper bekend om staat.

De ontwerpen van Floris Hovers komen voort uit een proces van maken, en zijn speels, gedurfd en verassend, en zijn te herkennen in zijn meubel- en productontwerpen. Deze kenmerken komen echter in de meest geconcentreerde vorm samen in zijn grote passie: het ontwerpen van speelgoed.

 Floris Hovers houten dieren

Het project wordt via Kickstarter gefinancierd, en is te zien in de expositie ‘Crowdfunding Dutch Design’ tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven (21-29 oktober 2017). De crowdfunding expositie in het Klokgebouw is een samenwerking tussen de Dutch Design Foundation, Kickstarter en VoorDeKunst.

 

Back us on Kickstarter!

Steun dit project, back de campagne op Kickstarter, en ontvang een limited edition set van de houten dieren! Ga naar de Kickstarter campagne.

 Floris Hovers houten dieren Dutch Design

 

Voor Ikonic Toys is het de tweede samenwerking met de ontwerper, Floris Hovers heeft eerder een lijn van 6 houten auto’s voor het merk ontworpen. Deze serie werd eveneens door middel van een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter gefinancierd en is op het moment in productie.

 

Dutch Designer Floris Hovers Ikonic Toys

 

ikonic toys houten dieren

 

Ikonic Toys op de Dutch Design Week 2017

Bekijk de dieren en de auto's, kom langs op onze stand op de Dutch Design Week! Expositie 'Crowdfunding Dutch Design', Klokgebouw, 21-29 oktober 2017.

 

logo dutch design week kickstarter dutch design foundation

Alle informatie voor artikelen of publicaties kunt u vinden via deze link