Nieuw! Fiep Westendorp Houten Puzzels

Nieuw! Fiep Westendorp Houten Puzzels

Ze zijn binnen! Twee geweldige houten puzzels met illustraties van Fiep Westendorp. En als klap op de vuurpijl kunt u straks ook de bekende Rode Kraanwagen van hout bestellen!

Honderd jaar geleden, op 17 december 1916 werd Fiep Westendorp geboren. Het werk van de illustratrice is nog altijd actueel en onverminderd populair. De 100e verjaardag van Fiep Westendorp wordt dit jaar uitgebreid gevierd met activiteiten in het hele land, met de speciale Fiepbus, of bijvoorbeeld de expositie in Het Joods Historisch Museum.

 

Het Fiep Westendorp jaar kan niet zonder speelgoed met het werk van Fiep. De producten van de Hema met Jip en Janneke kennen we allemaal, maar Ikonic Toys brengt dit jaar een tweetal houten puzzels met illustraties van Fiep Westendorp op de markt: een houten puzzel met boerderijdieren en een met illustraties uit het boek 'Pluk van de Petteflet' van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp uit 1971. 

Fiep Westendorp Houten Rode Kraanwagen

Daarnaast, en daar zijn we zeer trots op, brengen we een fraaie kraanwagen uit, waarbij we de illustratie van de bekende rode kraanwagen zo exact mogelijk hebben vertaald in hout. Deze kraanwagen is van zware kwaliteit, en Pluk en Dollie de Duif kunnen van de kraanwagen genomen worden; ze kunnen weer bevestigd worden door middel van een magneetverbinding. De houten kraanwagen is vanaf begin oktober beperkt verkrijgbaar. 

Het programma van alle activiteiten rond Fiep 100 jaar vind u hier. Meer leuke Fiep Westendorp boeken, kleding en geschenken vind u op de Fiep Westendorp Webshop

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Real Time Web Analytics
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »