Houten speelgoed

Houten speelgoed, ontworpen en gefabriceerd door Ikonic Toys uit Delft. Zorgvuldig ontworpen, gemaakt van duurzaam gekapt FSC gecertificeerd hout en getest volgens de European Toy Safety Directive 2009/48/EC. Houten speelgoed, en houten treinbanen in het bijzonder, blijft in de speelgoed speciaalzaak onverminderd populair en het is extreem degelijk en duurzaam; het gaat een levenlang mee.

Houten trein

Wie heeft er niet mee gespeeld? Op basis van de bekende houten treinrails hebben wij onze eerste speelgoedcollectie ontworpen; gloednieuw speelgoed zoals de houten racebaan en racewagen transporter. De producten hebben een link naar de werkelijkheid; de houten vrachtauto met auto's is gebaseerd op een formule 1 racewagen transporter uit de jaren 50, de racebaan heeft bedrukkingen die geinspireerd zijn op de oude reclameborden van het verlaten F1 circuit van Reims
Door de realistische en terughoudende vormgeving zal het speelgoed langer interessant blijven voor ieder kind. De raildelen van Ikonic Toys zijn uitwisselbaar met houten treinrails van nagenoeg alle bekende merken zoals IKEA, Brio, Eichhorn, Thomas de Trein.


Onze collectie zal regelmatig uitgebreid worden, dus hou deze site (en ons speelgoedblog) in de gaten. Bekijk onze eerste collectie houten design speelgoed, en bestel online! Zowel particulieren, speelgoedwinkels en speelgoed groothandels kunnen online hun bestelling plaatsen. 
Wil je op de hoogte blijven van Ikonic Toys, houten speelgoed, speelgoed trends, het laatste nieuws en de nieuwste producten? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief, of volg ons op social media!

Real Time Web Analytics
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »