Houten Treinen en Treinbanen

houten trein baan ikonic toys
De houten treinbaan mag eigenlijk niet ontbreken in de speelgoedkist! Dit klassieke speelgoed is nu verkrijgbaar in herkenbare vormgeving, in de kleuren van bestaand treinmaterieel. Bekijk onze Nederlandse treinenset of kies een van de bekende houten hogesnelheidstreinen zoals de Thalys of TGV. Uiteraard passen de rails en treinen ook op de houten treinbanen van andere merken. 

Sinds de jaren 50 is dit speelgoed bijna onveranderd terug te vinden in de schappen van de betere speelgoedspeciaalzaak, en met reden. Het is extreem degelijk, en duurzaam in meerdere opzichten; gemaakt van eerlijk, natuurlijk materiaal, en niet stuk te krijgen. Zonder dat men ervan bewust is, wordt dit speelgoed aangeschaft voor meerdere generaties! 

De houten treinen en treinrails van Ikonic Toys zijn gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout, de assen van roestvaststaal en de wielen zijn in deze eerste serie van Polypropyleen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om ook voor de plastic wielen een goede vervanging te vinden voor de volgende generatie houten treinen. 

Real Time Web Analytics