Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Binnen Nederland:
- pakketten: € 4,95

Gratis verzonden boven € 50,-
Tevens heeft u de mogelijkheid om pakketten gratis af te halen op ons kantoor op de Staalweg 1 te Delft.

 

Belgie:
- pakketten: € 8,50
Gratis verzonden boven € 75,-

 

Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ikonictoys.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het herroepingsrecht is (onder voorwaarden) niet van toepassing op producten die op klantspecificatie gemaakt zijn. Op maat gemaakte, of gepersonaliseerde producten van Ikonic Toys vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

 

Download het herroepingsformulier (PDF)
Download het herroepingsformulier (DOC)

 


Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@ikonictoysl.nl
Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 015 887 1314 of info@ikonictoys.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Ikonic Toys
Staalweg 1
2612 KK Delft

015 887 1314

info@ikonictoys.nl

Real Time Web Analytics